Äppelbo Vandrarhem

Address: Älvgården 4, 786 94 Äppelbo
Location: Vansbro
Show map
Guest score: 57% 8 of 14 recommend (6 reviews)

Guest score: 57%

(8 of 14 recommend)
Overall opinion 3.6 of 5
Standard of the hotel/room 3.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.4 of 5
Cleaning 4.1 of 5
Value for money 4.1 of 5
Service 3.6 of 5
Breakfast 3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-6 of 6)

Katja

Not recommended by Mats, Sweden (Sweden Sat 10 Sep 2022)
“Elementen på rummet fungerade ej och rummet var kallt, kallt redan vid ankomst. Infarten var stora håligheter och dåligt asfalterade. Efter förändrad prisbild , höjda, för boende vill vi se motsvarande förbättringar, höjda. Mats”
Overall opinion 2 of 5
Standard of the hotel/room 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

För- och Nackdelar

Recommended by K, Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2022)
“Fördelar: - Otroligt skön säng - Neutral lukt (luktade inte unket/dammigt/mögligt, utan bara normalt) - Tre toaletter - Lätt att hitta - Handfat på rummet - Microvågsugn, ugn, spis, kyl i köket - Handduk och sängkläder finns tillgängligt, likaså hårtork Nackdel: - Väldigt lyhört. Kan höra när folk fiser på toa”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 3 of 5

Enkelt och naturnära

Not recommended by JTS, Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2020)
“Enkelt och lugnt boende nära naturen. Boendet i sig var enkelt och lite slitet men har allt man behöver. Vi hade förmånen att ha stugan själva men misstänker att det är ganska lyhört i annat fall. Bra parkeringsmöjligheter och smidig incheckning. ”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Rent men okomfortabelt

Not recommended by Två nätter , Sweden (Sweden Mon 12 Aug 2019)
“För 500kr borde man få sängar som är någorlunda komfortabla. Madrasserna var så tunna att sängen var stenhård. En liten kudde är för lite. Jag bor gärna enkelt, men vill ändå sova gott. Nej, det var inte bra - alldeles för dyrt för att bara få tak över huvudet.”
Äppelbo Vandrarhem & Camping replies (Wed 11 Aug 2021)
Sängarna är nu utbytta och nästintill alla sängar har resårbotten.
Overall opinion 2 of 5
Standard of the hotel/room 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 0 of 0

Boendet var helt okej men de hade ett ko...

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2019)
“Boendet var helt okej men de hade ett kodlås på entré dörren med ljud för varje knapptryckning. Ljudet var högt och koden var på 8 tecken samt ljud för när dörren öppnades och stängdes. Ska du bo där ta med öronproppar eftersom toaletten även används av de som bor ute på campingen, så dörren används en hel del på kvällen. ”
Äppelbo Vandrarhem & Camping replies (Wed 11 Aug 2021)
Tack för era synpunkter. Ljudet har nu justerats och är på lägsta ljudnivå.
Overall opinion 3 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Äppelbo Vandrarhem

Recommended by Anders, Sweden (Sweden Mon 08 Jul 2019)
“Rummet var rent och fräscht. Wi-Fi fungerade inte och jag hade ingen täckning med min telefon, fast det var ok eftersom jag bara skulle sova en natt. Servicen kunde vart bättre. Jag fick ingen information om hur jag skulle hämta ut min nyckel eller koden till ytterdörren. Det var tur att jag ringde i förväg. Det stod att man skulle städa och tömma papperskorgarna, men det stod inte vart man skulle slänga påsarna. Hittade kärlen vid infarten. Jag tycker att man borde skriva det på samma lapp som städinstruktionerna. I övrigt prisvärt och perfekt om man ska simma Vansbrosimningen.”
Äppelbo Vandrarhem & Camping replies (Wed 11 Aug 2021)
Anläggningen har åtgärdat WIFI och tydlig information om sophantering har satts upp.
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Build: 25/11/2022 18:25:27, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews