Siljansborg's Holiday Village

Address: Sjurberg, 795 32 Rättvik
Location: Rättvik
Show map
Guest score: 96% 130 of 135 recommend (38 reviews)

Guest score: 96%

(130 of 135 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Standard of the hotel/room 4.3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.9 of 5
Cleaning 3.7 of 5
Value for money 3.9 of 5
Service 4.2 of 5
Breakfast 3 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 38)

Mysig välutrustad stuga med fin öppen spis

Recommended by Vanja, Sweden (Sweden Sun 06 Nov 2022)
“Saknade inget. Det var lite trafikstört utomhus men då det var gråväder var vi mest inomhus och där hördes inte trafiken. Rent och fint förutom stolsdynor som var fläckiga. Rekommenderas för familjer.”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3 of 5

Siljanborg

Recommended by Strozzel, Sweden (Sweden Fri 14 Oct 2022)
“Bra och mysigt läge, känns lite 'eget' fina promenadvägar. Nära och enkelt att ta sej överallt, om man har bil. Mycket prisvärt. En uppdatering av 70- talet i stugorna skulle inte skada. ”
Overall opinion 4 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Dalhalla

Recommended by Kirsi, Sweden (Sweden Tue 06 Sep 2022)
“Vi behövde ett bra boende nära Dalhalla. Denna stugan var i ”cool” 70-tals stil. Allt fortfarande fräscht. Jag sov faktiskt bättre än hemma. Vi var bara 3 personer men det kunde enkelt rymma 6 personer. Hit kommer vi gärna igen.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 0 of 0

Det var tyvärr väldigt kallt i stugorna,...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 11 Sep 2019)
“Det var tyvärr väldigt kallt i stugorna, då man inte kunde sätta igång elementen. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

70-tal

Recommended by Ingvar, Sweden (Sweden Wed 28 Aug 2019)
“Stugbyn är äkta 70-tal med nostalgicharm. Men visst skulle en varsam modernisering vara bra, främst i badrummet. Duschens plastdraperi är bedrövligt och vattentrycket så dåligt att det måste bli problem för den som har mer hår än jag på huvudet. Toan och tvättstället är anpassat för barn.”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Allt funkar men det känns som de behövs ...

Recommended by Catta, Sweden (Sweden Sun 25 Aug 2019)
“Allt funkar men det känns som de behövs en uppfräschning. Måla, byta ut en del möbler, sängarna är ok ett par dagar men inte en vecka. I övrigt ett väldigt trevligt ställe lugnt och mysigt. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Stuga 24

Recommended by Tejnung, Sweden (Sweden Sat 13 Oct 2018)
“Stugan har en trevlig planlösning. Värmen saknade vi mycket. Elementen var mest iskalla. Vi eldade i eldstaden så det gick bra iallafall. Vi saknade en askhink annars fanns allt vi behövde. Badrummet skulle behöva en upprustning. Kanske en kabin?”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Alla stugorna är i akut behov av renover...

Recommended by miavbg, Sweden (Sweden Mon 06 Aug 2018)
“Alla stugorna är i akut behov av renovering! Det börjar bli skabbigt nu. Vi har varit där i många år nu, men nu är det riktigt dåligt på många ställen. Dörrar som knappt går att öppna eller stänga utan att personerna i grannstugan vaknar, mögel på toaletten, enormt dåligt vattentryck vilket ger stora besvär att duscha med långt hår. Läget på stugbyn är underbart och det är trist när stugorna blir så dåliga”
Overall opinion 3 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Förbättringar

Recommended by Tina, Sweden (Sweden Mon 23 Jul 2018)
“Madrasserna i sängarna borde få en översyn. Fönstren och hakarna bör få en översyn. Trevligt och barnvänligt. Återkommer gärna ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Stugläge

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 17 Aug 2017)
“Mörkt och låg dåligt placerad, varken morgon el. eftermiddag-kvällsol”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Build: 25/11/2022 18:25:27, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews