Brunnbäck´s Bed & Breakfast

Address: Gärdesvägen 18, 77571 Krylbo
Location: Avesta
Show directions
Guest score: 100% 11 of 11 recommend (7 reviews)

Guest score: 100%

(11 of 11 recommend)
Overall opinion 4.8 of 5
Standard of the hotel/room 4.4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.5 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.6 of 5
Service 4.9 of 5
Breakfast 4.9 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-7 of 7)

vi fyra damer är väldigt nöjda med boend...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 19 Oct 2018)
“vi fyra damer är väldigt nöjda med boendet. Det är sådan härlig känsla att bo i gamla trevliga hus. Sån känsla !! Vilken skillnad mot dessa höga hotellkomplex, opersonliga mm och tråkiga. Vi kommer att rekommendera detta härliga boende, var så säker!! Lena Marianne Laila Birgitta från Valdemarsvikstrakten. Troligen (om jag lever och har hälsan) kommer jag tillbaka, kanske med nån av mina bröder, nästa år igen. Vi har en grav i Folkärna som vi brukar titta till. Birgitta Nyberg”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En fantastisk miljö, denna gamla gård i timmer, och allt så väl skött och renoverat.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 17 Aug 2018)
“Här bodde jag bra! Både den vackra gården och det trevliga och mycket flexibla mottagandet kan rekommenderas!”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 4 of 5

En liten oas

Recommended by Leif, Sweden (Sweden Thu 16 Aug 2018)
“Fint boende i äldre kulturhus. Bra standard och läge Fantastiskt värdfolk som är mkt måna Om att allt ska vara bra. Ger fina tips om omgivningens möjligheter. Fint litet bad i närheten, liksom möjlighet att vandra längs Dalälven. Vi fick låna fina cyklar som vi utforskade omgivningen med. Möjlighet till härlig avkoppling i fin kulturbygd. Mkt trivsamt”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Brunnbäck B&B

Recommended by Marita, Sweden (Sweden Mon 09 Jul 2018)
“Mycket trevligt boende i fin miljö. Trevligt värdpar. Återkommer gärna och kan varmt rekommendera detta B&B.”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Besöket!

Recommended by Dalakurt!, Sweden (Sweden Sun 24 Dec 2017)
“Härligt bemötande och hemtrevligt boende! Kunde inte vara bättre! Däremot var det svårt vid bokningen. Svårlästa uppgifter från Visit DLarna. Var tvungen att ringa för beställningen. Onödigt! Boendet var perfekt.👍”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 0 of 0

Genuin och mysig dalastuga

Recommended by Jenny Olovsson, Sweden (Sweden Sat 29 Jul 2017)
“Jättemysig stuga med dalakänsla i utseende och interiör. Lugn och harmonisk miljö både utomhus och inomhus. En oas för kropp och själ! Mycket personlig inredning i stugan med små detaljer. Mycket trevligt och tillmötesgående värdpar som gjorde allt för att vi skulle trivas. ”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Idyllisk

Recommended by Marit, Norway (Norway Wed 19 Jul 2017)
“Veldig hyggelig og mysigt sted med fantastisk hyggelig vertskap. Kommer gjerne tilbake”
Overall opinion 5 of 5
Standard of the hotel/room 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5
Service 5 of 5
Breakfast 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Build: 26/07/2022 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews