Särsjöstugorna

Location: Grövelsjön
Show map
Guest score: 94% 95 of 101 recommend (32 reviews)

Guest score: 94%

(95 of 101 recommend)
Overall opinion 4.2 of 5
Service 4.1 of 5
Cabin condition 3.7 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.3 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.7 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-20 of 32)

Allt var väldigt bra förutom utedasset s...

Recommended by flyfishingidre, Sweden (Sweden Mon 27 Jul 2020)
“Allt var väldigt bra förutom utedasset som var väldigt fullt och ostädat. Vi hade dåligt väder och solcellerna mäktade inte med och batteriet var urladdat dom sista 12 timmar. Jag kommer att boka igen!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Hjortronmyren

Recommended by Urpo, Sweden (Sweden Sat 25 Jul 2020)
“Har bott i Gammelstugan tidigare och det var drygt 16 år sedan. Standarden är helt okej och det som går att förbättra är att förnya besticken. Också värt att se till att utedasset inte är fullt samt tillse att det finns toaströ. Annat som är värt att förbättra är komplett sett med myggfönster, behövs till två fönster. ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

utrustning

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 20 Jul 2020)
“Besticken och glas .........bättring!!!!”
Overall opinion 3 of 5
Service 3 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Sämsta stugan vid Sörsjön.

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 15 Jul 2020)
“Norra och Södra stugan är bättre utrymmesmässigt. ”
Overall opinion 3 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Dags för koll og investering !

Not recommended by Simsländor, Germany (Germany Tue 14 Jul 2020)
“Torrdassen fullt # toapapper slut # madrasser färdig # brist i köksutrustning tex. ingen kaffekanna, ingen filter, ingen riv, vattenkittel finns inte, ...”
Overall opinion 3 of 5
Service 2 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Fantastisk helhetsupplevelse som vanligt!

Recommended by Andreas Jansson, Sweden (Sweden Wed 08 Jul 2020)
“Jag fullkompligen älskar Storån och särsjöstugorna. En liten lista på saker som skulle kunna bli bättre: 1. Eldstaden vid Södra och Norra Stugorna samt en riktig eldstad inkl. bänkar vid den gamla stugan så att det inte blir en massa förstörande hemmagjorda småeldar där nere. 2. En genomgång av köksutrustningen. Lite nya glas och kanske framförallt köksknivar 3. En gemensam bastu nere vid sjön för de tre stugorna vore en DRÖM! 4. Det vi brukar kalla för kylen, dvs trälådan som byggts i kallkällan 30 m "söder" om sörda stugan skulle behöva en ansiktslyftning. Locket är helt trasigt och tillför i princip ingenting längre. Kanske kan boxen/locket isoleras med frigolit? ”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 1 of 5
Value for money 3 of 5

Dålig utrustning porslin o bestik, m-m-

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2020)
“Dålig utrustning porslin o bestik, m-m-”
Overall opinion 3 of 5

Sängarna i gammelstugan.

Recommended by Patrik, Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2019)
“Madrasserna i sängarna var under all kritik. Platta, nerflugna å obekväma. Byt madrasser!”
Overall opinion 4 of 5
Service 5 of 5
Cabin condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Dags för investering !

Recommended by SS-NYMF, Germany (Germany Tue 16 Jul 2019)
“Nya dass vid Gamla Stugan rek. Dessutom nya madrasser i Gamla Stugan rek. "Kylhus" vid kall källan behövs renovering ocksa !”
Overall opinion 4 of 5
Service 4 of 5
Cabin condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5

Ännu en vecka i Storån

Recommended by Andreas, Sweden (Sweden Wed 15 Aug 2018)
“Vill börja med ett stort tack för att ni håller Storån och Särsjöstugorna vid liv och åtkomligt för alla istället för att låta det gå över i privat drift vilket vore förödande för området. Stugprna sköts exemplariskt och håller precis den standard som man kan förvänta sig, enkelt men funktionellt och faciliteter såsom dass, vedbod kvällsbelysning och gas fungerar och sköts alldeles utmärkt. Lite önskemål: - Ett stort lyft för särsjöstugorna vore en gemensam bastu nere vid vattnet för de tre stugorna. - En gemensam slogbod med "tak" ovanför eldstaden såsom i mellanlägret för att gynna uteliv och umgänge/erfarenhetsutbyte mellan olika sällskap i de olika stugorna. Vid bra väder fungerar eldstaden bra men regnar det så regnar det. - "Kylskåpet" nere vid kallkällan skulle behöva sig en översyn, genomströmningen av kallvattnet är stoppad av slam, sten och växter så det blir en mindre översvämning runt boxen samt att locket inte är funktionellt längre. - En tuffare policy gällande fångstbegränsningar för områden utanför den kvoterade sträckan skulle förmodligen gynna fisket i hela Grövelsjöfjällen och på sikt göra att ni kan erbjuda ett fiske i världklass. - Tillåt gäddfiske med spinnspö även på den kvoterade flugfiskesträckan. Om man är rädd för att folk skall få öringar som "collateral damage" så kan man tex sätta ett minimimått på de beten som används. Gäddbeståndet bedömer jag som extremt stort och flera gäddor har iaktagits numera även röra sig i strömmande partier. - En stuga eller två borde uppföras i det sk. mellanlägret. - En arrangerad packningstransport över fjället via tex. fyrhjuling/släp skulle förmodligen vara ett betydligt miljövänligare alternativ en dagens helikoptertrafik.”
Overall opinion 5 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5


Customer service


Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Customer service

Book with us

Widest range of accommodation, activities and tickets in Dalarna, Sweden.

Logos of payment options.

Build: 29/09/2022 18:06:35, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews